BT Bistro - шаблон joomla Оригами
Novosti

Dana 15.07.2017. godine završena je provedba projekta „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“. Uvođenjem nove aplikacije e-restoran za upravljanje restoranom olakšano je naručivanje gostiju lokala i dostavnih vozila koji  u svakom trenutku imaju potrebne informacije o situaciji s narudžbama. Uvođenjem novog softvera omogućeno je online naručivanje, povećana je mogućnost za proširenje poslovanja te su unapređene marketinške aktivnosti. Ostvarenjem općeg cilja optimizirani su procesi strateškog upravljanja, marketinga, nabave i prodaje.

Modernizacija poslovanja ostvarena je nabavom i instalacijom informatičke opreme (25 tableta s zaštitnom opremom, 2 pametna telefona za dostavu, 1 touch screen monitor, nabavljena i instalirana su 2 softvera).

Provedbom projektnih aktivnosti, odnosno uvođenjem softvera e-restoran i online naručivanje ostvariti  će se postavljeni ciljevi povećanja konkurentnosti budući da je ovim inovativnim pristupom cjelokupnog procesa naručivanja poslovanje postalo modernije i atraktivnije od ostalih restorana brze hrane. Projektom je provedena kompletna digitalizacija poslovanja kojom je olakšano naručivanje u samom restoranu i skraćeno on-line vrijeme naručivanja.

Dana 15.01.2017. godine Escape, obrt za ugostiteljstvo započeo je provedbu projekta za pod nazivom „Modernizacija poslovanja uvođenjem novih IKT rješenja“. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoju s ciljem povećanja konkurentnosti obrta modernizacijom poslovnih procesa i poslovanja. Kao tehnička pomoć u provedbi projektnih aktivnosti sudjeluje Razvojna agencija Vukovar d.o.o.

S ciljem povećanja konkurentnosti i izdvajanja od ostalih restorana u gradu, vlasnik je osmislio uvođenje softverske aplikacije e-restoran kojom će gostima biti dostupna cjelokupna ponuda u digitalnom obliku.

Uvođenjem softvera za online naručivanje preko Internet stranice doprinijet će se unaprjeđenju marketinških aktivnosti obrta te olakšavanju pristupa restoranu.

Provedbom projektnih aktivnosti poslovanje obrta će biti usklađeno s modernim dobom elektronskog poslovanja, nabavom i instalacijom tableta za naručivanje koji će se nalaziti u prostoru restorana, što će polučiti veliki interes mladih koji odrastaju u digitalnom okruženju.